Új hozzászólás Aktív témák

  • bartucc

    addikt

    válasz jano_77 #6460 üzenetére

    Bárki, bármikor írhat cikket, ezért is nem szeretik elfogadni az ott található infókat, kb sehol, nálunk pár éve suliban se fogadták el forrásként, csak úgy, ahogy máshol sem, mint szakirodalmat.

    Nem lenne rossz az elképzelés, csak sokan nem tudják felmérni, elég pontos-e az információ, amivel rendelkeznek, ahhoz, hogy oda kiírják.

    IS vonalra pedig: igen, tényleg az amit először húznak, 2-3 barátom is most játszik, utóbbi fél évben, mindketten az IS ágra mennek, a harmadik még nem rég kezdte, de lehet a Tigris lesz a cél. Személy szerint jobban szeretem az amerikai tankokat, legyen pontos, sebezzen kevesebbet, de mindig oda megy, ahova akarom, és ez többet ér, mint sok elhibázott lövés.

    K6000: igaz, hogy törekednek a történelmi hűségre is, de elsődleges szempont az, ahogy én észrevettem, hogy a játékban kiegyensúlyozzák a az adott szintű tankokat. Kevesebb az az ember, aki igényelné a hűséget a valós adatokhoz, mint aki most így, ahogy van, élvezi a játékot, és nem foglalkozik a történelemmel. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Új hozzászólás Aktív témák