Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    A mai nap ismét szép példa a teljesen "véletlen" RNG-re. Írd és mond, semmit nem lehet megnyerni alapból. 5 győzelem 15 csatából és az egyetlen megoldás a győzelemre az úgy néz, mint a mellékelt ábra mutatja, ha egyedül vagy esetleg még egy értelmes csapattárs segítségével szó szerint felszántjuk a pályát. Ha nem mutatok ilyen heroikus 7-8-9e wn8 feletti teljesítményt egy csatában, akkor meg bukás, kész.

    Az a gondom ezzel, hogy ez megint trend szerű. Már tegnap, tegnap előtt is nagyon keservesen adta a győzelmeket és elképesztően idióta csapatokba rakott, ma meg gyakorlatilag, ahogyan leírtam, csak egészen elképesztő teljesítménnyel lehet egy csatát lehozni.

    Nekem továbbra is az a gondom, hogy egy tiszta RNG egészen egyszerűen nem viselkedik így. Minden csatában ott van 30 tank, mennyi az esélye, hogy 15 csatában én kerülök oda, ahol tényleg a játékosok legalja van és csak ritkán van még egy, ne adj isten kettő értelmes ember? Egyik csata egy magyar super unicummal volt, olyan tiszta vereség volt, hogy na. Ő első volt az xp listán én a második, a többi 13 meg lézengett a pályán, egyszerűen ha megfeszülünk se lehetett volna lehozni.

    Vagy az RNG-jük gyári selejtes vagy valamit nagyon megpiszkálnak rajta, de ez tényleg ellent mond minden józan észnek.

    Az embernek ugye nem konkrétan a vereségekkel van a baja, hanem amikor tényleg az van, hogy teljesen esélytelen bármit is alakítani és ez megy napokig. Ezt vajon hogyan számolja ki az RNG, mert egy tiszta RNG rendszerben ilyen sorozatok, ráadásul visszatérően ugye nem fordulhatnának elő, remélem ezt mindenki belátja. Itt nem arról van szó, hogy kapok kicsit több gyenge csapatot, hanem ahogy írtam, ha nyerni akarok, akkor csináljak egy 8e wn8-as csatát, különben sima vereség.

Új hozzászólás Aktív témák