Új hozzászólás Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz vhw #5981 üzenetére

    Hova akarsz kilyukadni? Úgy véled, nálad a Wn7-hez képesti magasabb win ráta 90%-ban a kitűnő taktikai manővereidnek köszönhető? És természetesen nem az előbb felsorolt többi tényező miatt. A maradék 10% pedig a Wn7 tökéletlensége miatt vagyon. Ám legyen,

    Még két dolgot említenék meg:

    A Type62 scout, ennélfogva sok spottolt sebzés lesz nála, ami nem jelenik meg a Wn7-ben. A Maushoz hasonló eset áll fenn, ahogy a potenciális sérülés, úgy a spottolt sebzés sem változtat a WN7-en.

    A másik: nem vitatom a Wn7 tökéletlenségét. A Wn7 egy közepes játékoshoz és annak szokásaihoz van igazítva, tehát egy "szokványos" lövöldözős tanknál kevésbé pontatlan. Egy adott tanknál nagyon eltérhet annak spec jellemzői miatt, emiatt aki sokat megy egy bizonyos tankkal annak szintén nagy különbség lesz a WN-WR között.

    Limitations and problems

    Hozd elő egy harmadik sokat játszott tankod, a változatosság kedvéért legyen arty. Írd meg hű milyen nagy az eltérés a WR-je és Wn-je között. Le fogom írni, hogy igazad van, mert a Wn7 szar, mert a te sebzésed mögött perfekt taktika van, míg mások csak lövik ami épp a célkeresztbe kerül. Jó lesz így?

Új hozzászólás Aktív témák