Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Bingisz #58950 üzenetére

    Szerintem a legnagyobb egoista prot sem érdekelné, ha a plebs megkapná valamelyiket egy komoly grind akció keretében. M60-t talán két hete láttam utoljára, vk-t meg 1 hónapja. Mondjuk nagyon nem érdekelnek, de ha pl éppen egy új ág kifejlesztése előtt lennék, akkor egy lökést adhatna egy ilyen akció, hogy elkezdjem

    A WG-nek meg azért lenne jó, mert ezek nem igazi prém tankok, kredit termelésre nem jók, tehát gyakorlatilag egy olyan nesze semmi fogd meg jól ajándékok lennének. Megy vele valamennyit az ember és utána megy porosodni a garázsba. Az előnyük, hogy nem kell dedikált legénység, tehát emiatt néha előszedné az ember.

    Mindegy is, prém tanknak jobban örülök, szó se róla.

    A másik gondolatom, most nyomom a bishop-al és kezd addiktív lenni ez az arty játék, bár inkább csak az újdonság miatt, mert soha nem artyztam. Ráadásul a Bishop talán nem is a legjobb arty, na mindegy, de végül is jól szórakozok és tényleg ad pár plusz információ, hogy hova lehet belőni velük. Van néhány hely, ahol álmomban sem gondoltam volna, hogy belőnek az artyk. A legjobban himmelsdorfon szeretem cumiztatni a jónépet a hegyen meg a hegy alatt utcában. Beállnak oda lövöldözni, az artyval meg be tudok úgy állni, hogy lője őket, aztán megy rémület, mert azt hitték, hogy oda nem lő be arty. Ezt mondjuk án tudtam, mert kaptam már áldást ott artytól, de sokan meglepődnek.

    Egy hasznos dolgot viszont megtanultam. Amikor spotolnak és tekerem magam, hogy az artyt kicselezzem, akkor érdemes néha pár pillanatra megállni. Folyamatos mozgásnál az artyk meg tudják sejteni a mozgás pályát, akkor is ha cikk-cakk mozgás van. Ha viszont megáll az ember, de tényleg csak rövid időre, akkor az arty soxor elengedi a lövést és a lövedéknek kell idő, amíg odaér és mellé. A másik dolog, hogy az arty elkezd becélozni és amint elindul a tank, hajlamos utána rántani (én legalábbis, de gondolom mások is így vannak ezzel) és szétesik a kör. Csak nagyon finom mozgással lehet a célzókört úgy mozgatni, hogy ne essen szét. A nagyon profik spéci egérrel lehet, hogy meg tudják csinálni, de inkább azt gondolom, hogy nem.

    A lényeg tehát nem csak az arty kicselezése, hanem azt is el kell és lehet érni, hogy szétessen a célzóköre.

    Bár nagyon nem akartam artyzni, de az fv304 érdekel és azt kell mondjam, hogy érdemes kipróbálni. Próbára teszi a logikát némelyik helyzet. Az csak a nagyon primitív játékosokra igaz, hogy félkezes klikkelgetők. Ja meg amikor az ellenség annyira hülye, hogy teljesen mozdulatlan marad spot után is belőhető helyen. Máskülönben nagyon is kell gondolkodni előre, hogy hol lesz, lehet az ellen pár másodperc múlva. A helyezkedés a másik dolog, bár én tudom, hogy hova mennek a tankok, de az artynak -főleg ilyen kis távolságra lövőnek- is helyezkednie kell.

    A counter artyt viszont még nem próbáltam, mert a bishop nem nagyon tud nagy távolságra lőni. Az hogyan múködik egész pontosan? Mit látni a műhold nézetben, ami alapján be lehet saccolni az ellen arty helyét?

Új hozzászólás Aktív témák