Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Mister_X #50206 üzenetére

    Két 8-as prémtank árából egy évig prémfiókod lehet.

    A Prémtank egyik legnagyobb hátránya: Ha pénzt akarsz farmolni, akkor csak és csakis azzal a tankkal kell mondjuk gurulni legalább 70-80 csatát. Egy idő után uncsi lesz.
    Prémfiókkal viszont a saját tankjaid is folyamatosan nagyobb pénzt fognak termelni + az XP is könnyebben meg lesz a következő képességre a legényeknek és az új tankra is könnyebben jön.

    Nekem van mind a két fajta prém: Tank is és Fiók is. A prém tankokkal kb 10-30 csatát mentem azóta, hogy prémfiókra váltottam.

    Ha nagyon kiköltezem, (akcióban van valami), akkor szoktam gyorsan gurulni 1-1-t. Meg az E-25-l egy kicsit rallizni, ha unom a szerencsétlenkedéseimet és kell egy kis nyugtató.

    Szerintem első körben próbálj ki egy 1 hónapos prémet, annyi idő alatt meglátod, hogy elegendő-e vagy kell a prém tank is hozzá. (Így lehet, hogy közben kifogsz egy jobb akciót is prémtank vásárlásra.)

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák