Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz emre #49098 üzenetére

    "A legénységi skilleken meg gondolkozok, hogy adjak-e pl előérzetet az egyik töltőnek tűzoltás helyett."

    Ne adj, röviden szólva.

    A töltőnek ami értelmes dolga van, az a stafe stowage (talán biztonságos elhelyezés a magyar neve) ha szokott robbani a tank és a szokásos bia, javítás, álca, tűzoltás képességek.

    Az előérzet meg az adrenalin egy nagy kamu. Kipróbáltam mindegyiket, de használhatatlan mind.

    Az előérzet ugye 17%, két töltőnél 34% esélyt ad, de hiába, mert éles szituációban, amikor tényleg jól jönne, ki az aki meg meri kockáztatni, hogy 17-34% esélye van csak a sikerre? Ha nem nyertél, akkor meg ki kell várd a töltést. Például rád jön egy alacsony hp-s ellenfél és he-vel jó lenne kiszedni, de nem az van tárazva. Ez könnyen belátható, hogy soha az életben nem fogod ezt használni, amikor pedig tényleg nagy szükség lenne rá, mondjuk hogy így he-re válts, hanem inkább azt lövöd, ami a csőben van. Egyedüli minimális haszna, ha elkezd tölteni és még nem ment le sok idő és eszembe jut, hogy másik lőszertípus kell, na olyankor szokott pár másodpercet segíteni nagy ritkán, amikor beadja.

    Olyannak ajánlható az előérzet, aki sokat szokott váltogatni lőszertípusok között, mert ott néha beadja neki és akkor megspórolta az újratöltést.

    Az adrenalin meg még használhatatlanabb, nekem fent volt kb 2 hónapig és egyetlen egy olyan helyzet nem volt, amikor konkrétan bármit is segített volna. Legtöbbször úgysem élem túl, ha mégis, akkor meg átváltok egy szuper biztonságos játékmódra, ahol a töltésidő nem számít semmit igazából. Olyankor lehet elméleti haszna, ha két azonos tank lövi egymást, akkor te nyersz a végén, ha az rng isten meghagy neked egy kevés hp-t, vagy ha túlélsz egy hasonló lövést, ami elméletben ki kellett volna szedjen, de az rng isten megkegyelmezett és utána sniperkedsz ilyen alacsony hp-val, de ezek elméletben jól hangzanak, gyakorlati haszna meg nulla, mert ilyen helyzetbe nem kerül az ember, talán csak évente egyszer. Mármint, hogy alacsony hp-val bármi komolyat is tudjál kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák