Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz 04ahgy #48531 üzenetére

    Tracer:
    A nyomjelzést kivették tudtommal is pár patch-csel ezelőtt, és ahogy mondod, csak az artynál maradt.

    Köszönöm egyébként, hogy kezdő hülyének lettem beállítva :), de akkor elmondom, általában ott pihen pár darab (tanktól függően) aranylőszer is a rekeszben. Nekem viszont nem szokásom a meccs elején azzal szórni a népet. Csak akkor használom, ha úgy érzem, a meccs múlik rajta, vagy valami plecsni, esetleg viszonzásnak, ha valaki felidegesít vele.
    Egyszer direkt én is kipróbáltam néhány meccsen át a "lőjünk csak goldot" dolgot egy Churchill III-mal, wn7 egyből ment is az egekbe. Ha folytattam volna, olyan szép kék lennék én is hamar, mint a korábban említett kedves, aranyos, okos kék játékosok, akikkel ma találkoztam.

    @sebijani1982

    Ha rajtam múlna, sem gold, sem arty nem lenne a játékban... pontosabban a jelenlegi formájában nem. Többek között @diegho is említette már, hogy sokkal jobb lenne, ha például szimplán lekorlátoznák az egy csatába vihető goldlőszerek számát. Ennyit kellene csinálniuk, és problem solved.
    Egy csatában max. 1 (na jó, 2) arty. Probléma orvosolva.
    Egy csatában max. 3 TD vagy brutális nerf mindegyik nagyot sebzőnek. Probléma orvosolva.

    Ezerszer élvezhetőbb egy csata, amikor a nehéz tankok birkózása a döntő, nem a gold, nem a td, nem az arty. Ez az én véleményem, de Serb azt mondta nekem, mikor közöltem ezt vele, hogy: "how terrible!" :D

Új hozzászólás Aktív témák