Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz mrszitya #48530 üzenetére

    Értem természetesen azt, hogy mi a gondod vele.

    Viszont számomra teljesen mindegy, hogy mi szedett ki, arty vagy light. Valamit elrontottam, ezért kinyírtak.

    Nagyon egyszerű a megoldás arra, hogy ne idegesítsd magad a kék és lila játékosok miatt: XVM-ben kikapcsolod a stat részt.
    De komolyan!
    Soha nem értettem, amikor feltehetőleg egy "pro" játékos már a csata elején elveszi a többiek kedvét, amikor beírja a visszaszámláláskor, hogy noob team again.
    Előre rushol, sebez gyorsan 1000-1200 körül, meghal és ennyi. Vagy, ott volt legutóbb a JgPz E100> elindult a csata> megcélozta a folyót és elment úszni egy lövés nélkül. Értem, hogy nem ütjük meg az ő által elvárt szintet (23 000 csata feletti játékos volt), de akkor is, ha csak egyet lő az ellenfél egyik tankjába, akkor is sebez 1000 körül. Felfog 2-3 lövést amíg él, addig a többiek tudnak sebezni.
    Szokott menni a smile a chatbe, ha mégis a tomato sereg győz és a pro már a csata elején elhullott. Persze a meccs végéig noobozza a csapatot stb. Láttam már olyat, hogy megkérdezték tőle, miért nem megy akkor ESL-re meg kláncsatába és hagyja meg a randomot nekünk nooboknak. Néha én is írom.

    Volt viszont olyan csatám is, ahol ugyancsak 20 000 csata fölötti az ellenfél játékosa, ő végig játszotta a csatát. 1 tankot még tudott sebezni akkor, amikor 4-en mentek rá. Csata után megköszöntem neki privátban, hogy nem lett öngyilkos és fair volt.

    Mindenkinek megadja a WG a lehetőséget, hogy klánban játsszon, ezért ezt sem érzem jó kifogásnak. Ha az egyszerű játékos van olyan jó, akkor megy klánba és kap aranyat is akár.

    Más. Gondolom játszottál már másik online is játszható játékkal, mondjuk CoD stb. Ami ott folyik néhány szerveren, ahhoz képest a WoT még nyugalmas és "biztonságos" játék.

    Mielőtt félreértené bárki, nem támadni akartalak.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák