Új hozzászólás Aktív témák

  • Urshini

    tag

    Nagyon kevés olyan online játék van ahol a játékpénzért vásárolt dolgokat játékpénzért lehet eladni. Ez nem érdekük, és már az is kedvező dolog, hogy ha eladtál egy prem tankot akkor egyszer visszakaphatod support által.

    Ha nézem a prém tankok paramétereit (olcsó javitás és lőszer) akkor a nagyon nagy mennyiségben gyártott tankoknak kellene prémiumnak lennie. Pl. sherman...

    Prem löszerről azt gondolom, hogy mindenki használhatja így egyenlőek az esélyek. De ha már olyan sokan sírnak miatta mindenhol akkor elgondolkodom, hogy a prémium fogyócikkek ugyan ezt a szintet képviselik... azokért miért nincs sírás?
    De tegyük fel, hogy szüntessék meg vagy limitálják a vihető mennyiséget. Ehhez az kellene, hogy 240-es átütéssel oldalba lőtt med vagy könnyű tank ne nulla sebzéseket dobáljon! Ha meg így müködik a játék, hogy Szergej a programozó dönti el mikor sebzek lucky faktor alapján és nem az átütés számít akkor az én dolgom, hogy mikor mivel és mennyit lövök ha ezek az anomáliák felnyoják az agyamat. Mert igen is a negyedik nullás sebzés után prem lőszerre tárazok és csak azt lövöldözök. Aki meg beugat, hogy "gold noob" és hasonlók azok magukat minősitik, pláne ha 2 szintel kisebb tankal játszó játékos felé teszi ezt.

    "ha van egy ájfónod akkor megütöd azt a szintet amitől te jó vagy" "-10 óra várakozás után mennyiért adnád el a kézhezvett ájfónodat? -készülék ára +50 ezer! -+50 ezer?! -Owh... igazad van az nem túl jó órabér, akko' +200!"

Új hozzászólás Aktív témák