Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Scheff #46625 üzenetére

    Szerintem pedig hallgatnod kellene azokra, akik ide írnak, mert bizony ők nézik a streamedet és mivel nekik streamelsz, nem magadnak, nem ártana, ha a nézők azt kapnák, amit szeretnének, mert nem biztos, hogy 2 hónap múlva is lesz néző. Rengeteg gold lőszerrel egy homo sapiens már simán tud érvényesülni, de nélküle nem biztos. Pont ezért nézi a magyar játékosok döntő többsége inkább QB streamjét - még ha az angol is és csak 3000 WN8-a van - mert ott nem a gold lőszerrel úgyis átlövöm játék megy, hanem a na ott van az a nagy dög, járjunk túl az eszén. Ha netán elcseszi, akkor elmondja mit kellett volna másképp, ha goldot táraz elmondja, hogy miért teszi stb. Azt kellene eldöntened, hogy a streamet miért indítottad:
    - hogy legyen egy magyar stream, amiből a magyarok is elleshetnek pár trükköt
    - hogy legyen egy magyar stream, amin meg lehet nézni, hogy csak elit tankokkal játszva, 90%-ban prémium lőszert használva milyen király vagy

    A kettő között óriási különbség van, de úgy érzem az utóbbi volt a célod vele. Már többször elmondtam, hogy ha streamelsz a jókedv, poénkodás, sok beszéd a lényeg, nem pedig az idegeskedés, mert piros a csapat, vagy nem capel a T1 team battle-ben. Ha valaki skill videókat akar nézni, simán felugrik és néz 4500+ WN-es játékosokat, akik negyed annyi prém lőszert használnak.

Új hozzászólás Aktív témák