Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Lipton #42514 üzenetére

    KV-1S nagyon jó alfa sebzés, kifejezetten kellemes sebesség, torony tud pattogni. Az elején még ki van herélve szegény, minél előbb kell rá a nagy löveg.
    IS sajnos ugyanaz, mint a top KV-1S csak egy szinttel feljebb. Emiatt majdnem abba lehet hagyni ezt a vonalat, DE NE TEDD. Fog összeszorít, szopóág űző szertartás napi 3-szor, két leszarom tabletta kíséretében.
    IS-3 az imádott! Grindelés ezerrel a BL-9-ért, onnantól boldogság! Jól pattint, arctámadás mehet vele, sebesség megfelelő. 2-3000 pattanót simán összelehet szedni kis ráérzéssel. Pontosság jobb, mint az átlag orosz lövegek.
    IS-8 kicsit fura, mert az elején visszajön az IS érzése, viszont a 10-es löveggel már használható lesz. Szerintem ez a tank nem feltétlen első vonalas, arctámadó stílusra van. Inkább fél vagy egy sorral hátrébbról kell vele lövöldözni. Kicsit papírtank érzés.
    IS-7 Nem tudok mit mondani, nekem nincs sajnos.

    T-150 Lomha, mint ezen az ágon szinte mindegyik tank. Stockként szidod, mit a bokrot. Viszont mikor meg lesz rá minden, olyan érzésed lesz mintha egy másik tankot kaptál volna. Jó sebzés / átütés. Élvezetesebbé válik a játék vele.
    KV-3 Jó páncélzat, pattogós test (beforgatás, riszálás persze kell), megfelelő löveg. Nem fogsz vele rohanni, de egy igazi "pusher". Elindulsz, és folyamatos nyomást tudsz az ellenfélre kényszeríteni, megfelelő támogatással megállíthatatlan.
    KV-4 Az "omlás" 100 tonna feletti súly, ütközni nem sokan mernek veled, továbbra is jól pattintó test. Az első 3 löveg itt már kevés lesz, hajtani kell a "hosszú-puskára"

    ST-I és IS-4 nekem nincs, majd a többiek biztos segítenek.

    KV-2 a TROLL. Lassú, brutálisan nagy célpont viszont a 152 mm-es löveggel igazi FUN. Azzal a löveggel akár Tier 8-ban (esetleg szakasszal,patrikgtaivs fórumtárs írása:Sokan szidtak minket a körök elején, hogy KV-2-vel jöttem, de jogtalanul. Ez nagyon nem olyan, mint egy normális T6 tank, szépeket lehet vele alkotni még T10-ben is. Sokszor előfordult, hogy nem egy T9-10-es tanknál sebeztem vele többet. Márpedig azért is bevitetem majd T10-be, ha beleegyezik a szakasztárs, mert így jobban jön az XP és többet is lehet sebezni.) Ritkán fogsz vele lőni, de akkor általában 1-ből 1 tank a számládon, természetesen Tier 6-ig. Utána viszont ha a tankok hátulját sikerül eltalálni minimum kigyújtod. Viszont kell bele a jól képzett legénység!!!!! Amit nem szoktam érteni sokan a 107 mm-es löveggel használják, úgy már szerintem hátrányban van a KV-1S és a T-150-el szemben.

    A medekről sajnos nem tudok mit mondani.
    A TD ágon a SU-152 és ISU-152 igazi morál romboló.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák