Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Patrick76496 #40065 üzenetére

    Nos, hat ez termeszetesen igy van, akinek nagyon jo, vagy extra statja van tuti mindenki hasznalja, esetleg 1-2 kivetel, errol Diegho tudna tobbet mondani esetleg.
    Nagyon jo dolog, mint mondtam, egyszer en is feltettem Emre pakkjat.Latod a latotavot, megdermednek a terkepen az utoljara latott tankok stb stb.Igy gondolom nem olyan nehez lehozni csatakat, foleg azoknak akik a jatek megjelenese ota premiumjuk van, es 4-5x legenyseg van minden egyes tankjukon, es neadjisten OP-nak kikialtott tankokkal is jatszanak.Es esetleg bohoc-skint is hasznalnak, amivel anelkul hogy meg kellene jegyezzek fejbol, le tudjak seriteni az ellenseges tank moduljait.
    Az ilyesmi egyszeruen nem tisztesseges, velem is volt ra pelda, hogy egy messzebb lato tankkal lottem egy KV1S tankot, es utanna panaszolta, hogy konnyu akinek jo legenysege van meg jo felszerelese es egyet is ertettem vele.Csak azert nem hatodtam meg konnyekig, mert amikor en kezdtem a jatekot, akkor velem is ugyanez volt a helyzet, es senki sem kegyelmezett nekem sem.
    A bohoc skin hasznalokat en pl azonnal vegleg tiltanam a jatekbol, ezek a + tajekoztatos dolgok megengedettek lennenek, de beleepitve a jatekba, hogy mindenki hasznalhassa.Most sem tudja mindenki hasznalni, mert pl szarabb a procija, vagy keves a memoriaja stb-stb.
    Az XVM hasznalatahoz annyit fuznek hozza, hogy jo dolog is, meg nem is.Jo ha latod hogy melyik a veszelyes ellenfel, de rossz ha latod a tomeny pirossagot a sajat soraitokban, meg a nyeres % merot.
    Lehet mar nem ugy jatszol, mintha nem latnad.
    Kb 1-1,5 eve McRay-el szakaszoztunk es emlitette hogy milyen sok a piros nalunk, a tuloldalon meg zoldek lilak, meg mindenfele szin.Mondom ez engem nem hat meg, es a csoda meg is tortent, hala a piroskaknak, 15:5-re gyoztuk le a jobb csapatot.
    Naszoval, tomoren ennyi a velemenyem ezekrol a dolgokrol.

    UI : azert is irtam, hogy noob, mert ha ezeket nem tudod majd hasznalni, lehet esik majd a teljesitmenyed...(mondjuk nem biztos).Nekem sem esni, sem noni nem fog erosen, en megrekedtem egy szinten :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák