Új hozzászólás Aktív témák

  • rolio1

    tag

    válasz Assimilator #39104 üzenetére

    Ezt a véleményt már több helyen is olvastam, és ilyenkor az érezze rosszul magát, aki viszont utánaolvas és akar jól játszani? Meg az aki kiseggeli az ajándék prém tankot?
    Amikor én 2011-ben elkezdtem, még csak egy fórum volt, ahol lehetett bármit is olvasni a játékról, mindent magadnak kellett kitapasztalni, aki most kezdi, és egy kicsit is érdekli, az oktatóvideótól kezdve visszajátszásokon át ezer helyen tájékozódhat, ha ezt nem teszi, akkor hülye.
    De ha azért nem teszi, mert annyira nem érdekli a játék, hogy mellé tanuljon valamit is róla, attól még nem kéne leszólni azt, aki viszont szeretné jobban elsajátítani.
    De tleg ne érezze senki bántásnak, csak a szorgalmas ügyesebb játékost ne szóljuk már le...

    (#39105) joergie: Én nem szólom le őket, és akiket én láttam nem kajáltak, mocorogtak, osonkodtak. És nem okozott nekik gondot a 3-4 tank hátrány sem. Kedvencem volt mikor facehug közben egy 150m-re lévő másik tankot is kiszedett, mert azzal megmentette a szakasztársa seggét(tnap este).
    Én is igyekszem ilyen módon összpontosítani, meglátni a lehetőségeket, ha ez jobban menne én is lazábban tudnék játszani. Szerintem akinek jól megy, az felszabadultabban tud harcolni(nem a banzaiii felkiáltással rohanó KV1-S-ekre gondolok)és ha nem görcsöl, jobban teljesít.
    Ehhez viszont mellé kell "tanulni" egy kicsit.
    Szerintem

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák