Új hozzászólás Aktív témák

  • Cray Tyler

    senior tag

    Kaptam egyszer én is 24 óra pihenőt, jogtalanul. T29-el voltam, rögtön induláskor a kezdőkörön belül egy tier3 és egy tier5 (egy szakaszban voltak, így jöhetett be gondolom a tier3) elkezdett lőni két oldalról. Leszartam volna, mert sebezni nem tudtak, de folyamatosan leláncolva tartottak. Elborult az agyam, kivégeztem mind a kettőt.
    A közben előremenő csapattársak elkezdtek anyázni rám (nem látták mi történt, csak azt hogy kivégzem a két kis tankot), de 1-2 lassabb tankkal játszó csapattársam megvédett (akik még látták a teljes sztorit), hogy nem engem kell szidni, hanem a két balfaszt. Sokan reportolták őket, megyünk tovább, kb 2 perc múlva a játék kidobott egy üzenettel, hogy saját csapattárs sebzésért 24 óráig pihentessem magam... Na ez nem esett túl jól.
    Kérdés, hogy ilyenkor mit lehetne tenni. Ez már régi eset, de ha most megtörténne, ugyanúgy szarrá lőném őket. A gond az, hogy szerintem ezek direkt ilyen accok, csak erre tartva. Ők ugye nemhiszem hogy kaptak büntit, mert nem sebeztek, nem lőttek ki senkit.

Új hozzászólás Aktív témák