Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz mefistofeles #35249 üzenetére

    Mefi!

    Abba gondolj bele, hogy ha az MM figyelné a személyes statokat is és az alapján osztana be, akkor semmi más nem lenne, mint folyamatosan ingázó játékosok. Kb. az összes játékos 75 %-a ugrálna fel-le az MM besorolásában. Ezzel az lenne a baj, hogy egyik nap csak piroskákkal játszik egy ember és mivel onnan már kinő, hirtelen megugrik a teljesítménye. Mondjuk volt 800-900 környéki játékos, nyer tízenpár csatát: volt elég sok sebzése killje, de talán csak szerencséje volt, mert olyan tankkal ment, amit nem tudtak a többiek, hogy hol kell lőni. Aztán másnapra az előző nap nem teljesen valós teljesítménye után 1000-1200 közötti értékű játékos lesz. Na itt már kezdődik a bibi, mert hirtelen a játékosok 70%-a tudja a tankja gyenge pontját. Néhány 10-20%-uk már elkezdi beforgatni a saját tankját, az eddigi mindig talált és sebző lövései pedig pattannak. Nem olvasott utána dolgoknak, nem nézeget videókat, mert neki csak a játéklehetőség számít. Viszont a folyamatos vereségek, elhalálozások miatt esik az Eff és WN meg a többi mutatója. Ezért következő nap megint csak 800-900-asok közé fogja sorolni az MM, ahol minden bejön újra. Nem fogja érteni, mivel tegnapelőtt minden bejött, tegnap semmi, ma újra minden; akkor csakis a WG nyúlhatott bele az ő szórakozásába.

    Hidd el, a játékosok többsége még csak azt sem tudja, hogy van mod a játékhoz, akkor miért várod el, hogy tudja, hogy mit jelent az Eff és WN érték. Ő azért ül le a játék elé, mert vezethet egy tankot. Sokan továbbra is csak egy lövöldözős játéknak tekintik ezt a játékot, ami elé leülve nem kell más gonddal foglalkozni.

    Ha neten játszol bármilyen más játékot, legyen az gazdasági, fps, stratégiai, böngészős stb. mindig azt fogod tapasztalni, hogy lesz erősebb játékos, aki porrá ver téged és nem fogja zavarni, hogy te még csak 1000 csata, kör alatt vagy.

    Egyébként, ha nem "csataszám-gyűjtögető" emberkékből állna ez a játék, akkor az elhalálozás után lennének olyanok, akik veszik a fáradtságot, hogy maradva a csatában átvált egy olyan játékosra, aki még él és végig mozizza vele, hogy mit lehet csinálni egy adott helyzetben. De mint írtam is a játékosok többsége csak játszani jön.

    A mostani MM nem rosszabb, mint más játékok MM-je. CoD-al játszottál már neten? Ott rosszabb a helyzet, mivel mindenkinek saját szervere lehet, akár saját szabályokkal, ha "idegen"-ként csatlakozol hozzájuk, akkor az elején csak a fejeseket kapod, meg nem érted, hogy hogyan tud mindig egy ellenség pont akkor ott lenni, amikor te feléledsz (bárhol is éledj fel egy adott pályán).

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák