Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Nem bírtam ki, megvettem az e25-t, mert szeretem a gyors tankokat. Nagyon jól adja a kreditet, szinte már túl jól. Az ász még várat magára, de kb 2e sebzéssel és 2 kill mellett ad 71k bruttót, három csata átlagában 44k nettó kreditet termelt, ez nagyon jó szerintem. Persze ez még csak három csata, de nagyjából ilyenekre számítok. Most is volt mindenféle tier-ből ellenfelem, de a kemény nehéz tankokat tényleg csak oldalról vagy hátulról lehet elkapni, esetleg arany vagy he a kivégzésre, ha alacsony hp-s. Ebben segít a kiemelkedő gyorsaság. Kettő csatában ráadásul 36 és 40% nyerési esély volt, ami ugye tipikus hétvégén, de az egyiket lehoztuk a másikat buktuk csak.

    Ez egy sunyi tank, ha kell spotol, ha kell, akkor mint a karvaly lecsap az ellenségre a puha részeket, gyenge pontokat támadva. Azért a gyenge pontokat szemből nem olyan könnyű meglőni, pedig van rajta minden, bia, venti, 4 skilles legénység, de 3 lövésből 1-2 mindig mellé megy és pattan, de a puhább részeket beviszi nagy távolságról is, közelharcolni nem túlságosan ajálnott, de akkor marad a gyenge pont lövés, a nagy rof segíthet túlélni, de nagy a hp veszteség úgyhogy max 1 nehéz tankot szabad csak bevállalni így, inkább távolról.

    Mentem vele három csatát, 2 győzelem, 1672 átlag sebzés, átlag 1035 xp és 2168 wn6, azért ez nem rossz, ha valaki jó statot akar, a farmolás mellett még arra is alkalmas.

    A legjobb köröm eddig:
    Szerzett tapasztalat 1 695 Szerzett kredit: 71 211
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

    Ez egy egészen kiváló tank, komolyan mondom. Ajánlom.

Új hozzászólás Aktív témák