Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz balintka #29432 üzenetére

    Venti? Az minek? szvsz töltésgyorsító, célzásgyorsító és binocular (vagy coated optics) kell rá

    Nekem azt hiszem 12,65 és pont azért szedtem le a ventit mert nincs értelme a tizedmásodperceknek.
    Eddig mentem vele 900 csatát és egy kezemen meg tudom számolni, amikor egyáltalán lett volna értelme a pár tizeddel gyorsabb töltésnek, de ott sem győztem volna, maximum még egyet sebzek, de még ez sem teljesen biztos csak tényleg nem sokkal azelőtt lőttek ki, hogy befejeztem volna a töltést.

    Az ilyen helyzet annyira ritka, hogy emiatt fölösleges a venti, de a BiA is. Harmadik, negyedik skillnek elfér a BiA, de sokkal hasznosabbak is vannak, amiket korábban kell adni a legénynek.

    A másik dolog a látótáv. Kétágút raktam rá és így ha nem is spotol nekem senki, akkor sem jövök zavarba. A T34-nek nem szabad közel engednie magához senkit. A látótáv növelés szerintem kötelező és mivel lomha dög, lassan céloz, ergó meg kell vele állni tehát a kétágú mehet rá egész nyugodtan.

    Lassan céloz, úgyhogy a célzásgyorsító szintén kötelező és a harmadik helyre mehet a töltésgyorsító.

    Szerintem ez a hármas hatékonyabb a harcban. A Venti, BiA, ezek mind olyan kamu dolgok, annyira keveset tesznek hozzá a teljesítményhez, csak jól hangzik, hogy egy kicsit minden javul, de gyakorlati haszna tulajdonképpen nincsen.

    A T34-el mindenképpen el kell bújni a töltés idejére, mert túl hosszú. Azalatt egy töltőtáras simán kilő, főleg ha nem vagyok full hp-n. Ennél a harcmodornál nem sok értelme van a tizedmásodpercek faragásának. Ha sniperkedek, akkor is nagyon ritka az olyan helyzet, hogy pont az a 3-4 tized hiányzik. Előfordul, de nagyon ritka.

Új hozzászólás Aktív témák