Új hozzászólás Aktív témák

  • Iratus bug

    tag

    (#29102) akosf - Én artival soha nem tapasztaltam olyat, hogy lett volna látótávolság limit. Ha egyetlen tankkal maradtam párban a végén és a pálya átlós másik végében volt én akkor is láttam amit felderit.

    (#29108) LZs?! - Ugye nem kevered össze a látótávolságot ami minden tanknál ugyan akkora, az észlelési távolsággal?

    (#29121) dorka16 - Ugyan, nagyon sokszor tapasztalok olyat, hogy pont a piros vagy a sárga nyeri a csatát a kék meg szerencsétlenkedik össze-vissza (persze tisztelet a kivételnek). A kékek általában ott szúrják el, hogy a statra koncentrálnak, és nem a játékra, ja és nekik mindent lehet.

    Történt velem tegnap hogy frankón becéloztam artival egy ellenfelet, lövök és nem azt találtam el hanem a tőle 30-40 méterre lévő saját tankot ami egyetlen lövéssel megpatkolt (Vajon hol van ilyenkor a célkörbe való szórás? Mert igen csak messze volt a célkörtöl!). Én bekékültem és még nullás is lett a köröm... Irtam a kedves WG supportnak a visszajátszással, hogy ugyan már irják jóvá a kreditet amit kaptam volna és szedjék le a kéket, mert nem az én hanem az ő programozási hibájuk ennek az oka.
    Hát tömören annyi válasz jött hogy ba***am meg és lesz**ják, mire én válaszoltam nekik, hogy anyucikáddal ezt 3x és pont az ilyenek miatt nem fognak egy büdös vasat sem látni tőlem. Erre még kaptam 1 nap bant is.
    Ma letelt és már kék sem voltam! :D

    [ Szerkesztve ]

    TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.

Új hozzászólás Aktív témák