Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz #43783936 #29080 üzenetére

    Ez mind igaz, csak az a baj, hogy random csatában a kutya sem foglalkozik az információval, amit a scout akár az élete árán megszerez.

    Lemming vonat megy balra? Kit érdekel, a mienk meg elmegy jobbra. Spotolt ellenség? Nem jó, mert mozog, akkor nem tudjuk meglőni csak mozdulatlan vagy be van forgatva és gyenge pontot nem ismerjük, akkor pattan. Artykról jobb nem is beszélni. A legdurvább amire emlékszem, hogy 2-3 percig spotoltam egy mozdulatlan protot és a két arty nem bírta kiszedni nyílt terepen. A proto már veszélyesen közel ért hozzám, alig bírtam meglépni.

    Én maximum passzív scoutolást csinálok és ha megritkultak a csapatok, akkor lendülök mozgásba.

    Például ha elkapok egy TD-t az elején, simán mögé kerülök, de nem tudom kiszedni, mert azonnal rajtam van valaki. Ellenben ha a végjátékban futok bele magányos TD-be, akkor az már készülődhet a garázsba.

    A tank ászt sem scoutolással szereztem T71-re, csak az elején passzívan spotoltam, de utána már aktív harccal.

    Ez van, sajnos.

    Legtöbb spot dmg-t E75-el szereztem, nem scout-al. Előre mentem Engelberg támadásban a kastélynál és ott volt egy nagy csapat ellenség, akiket szépen mutattam a "mesterlövészeknek" és keveset is mozogtak, úgyhogy sikerült a csapatomnak kiszedni őket. Egy scout ott fél percig nem élt volna.

Új hozzászólás Aktív témák