Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    Azért ne felejtsük el, hogy sokan azért játszanak low tier tankkal, mondjuk T1 Cuni-val, mert ESL-en az egy alap tank és illik bele jó legénységet tenni. Ráadásul mivel 2 legénységes, így nagyon gyorsan fejlődnek benne a legények, hiszen minden körben az egyik dupla xp-t kap, így gyakorlatilag folyamatosan 150% crew fejlődéssel lehet tolni. Nekem is van T1-em, kb 100 csatával, ha olyan kedvem van a mai napig tolok vele csatát (napi duplát mondjuk hetente 2x), mert ha újra ESL-re megyek, akkor nem mindegy, hogy 100% camo + sixth sense + situation awareness-el megyek, vagy nélkülük. A gond szerintem azokkal a játékosokkal van, akiknek van 20k csatájuk, ebből 15k tier1-el. Nem egy ilyennel találkoztam már, de természetesen ezek nem lilák.

    Azt pedig elvárni, hogy bárki írja, hogy mit kell csinálni elég butaság. Több okból is:
    1. amint beírom mit kell csinálni kussoltatnak (hiába több a wn-em, mint 5 másiknak összesen a csapatból - ez főleg high tier-re érvényes, kicsik között meg se próbálom)
    2. a kisgyerekek, ha éppen véletlen értenek angolul, akkor direkt az ellenkezőjét csinálják, mert az jó buli
    3. magasról leszarják mit írok, ugyanúgy megy t95-el himmelsdorf hegyre, ugyanúgy megy maus-al át a mocsárban malinovka-n, mert ők jobban tudják mit kell csinálni, hiszen nekem még 10-es tankom sincs

    Van amikor már a visszaszámlálásnál 2-3 ellenfél írja, hogy reportolnak a statom miatt. Ha netán kiállnak elém olyan szögben, amiben azt hiszik sebezhetetlenek és én normal lőszerrel átlövöm őket, mert volt 1 órám megnézni minden tank gyenge pontjait, akkor is reportolnak. Ha netán ammorack-re elküldök valakit maxról, mert éppen úgy áll oda, hogy semmi mást nem tudok lőni a tankján, csak a lőszerrekeszt, akkor megint reportol, hiszen csalás nélkül senki nem lehet ilyen jó. Ahelyett, hogy befognák és néznék mit csinálok és tanulnának belőle, végig ugatnak, anyáznak. Ti segítenétek az ilyeneknek a helyemben? Ugye, hogy nem?! Inkább csendben maradok, max beírom az öngyilkosoknak, hogy "good job is7" és ennyi. Amint lesz lehetőség a stat elrejtésére azonnal be is pipálom azt az opciót, talán nem azt kell olvasnom végig a chaten, amit eddig.

Új hozzászólás Aktív témák