Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Motyi #25258 üzenetére

    Pedig a 2000 win7 feletti játékosokat is szétszedik, ha a csapatának a noobjai elhullanak 2 perc alatt. Nem egy ilyent láttam már. Ezzel együtt ők nyilván nagy sebzést kiosztanak elég rövid idő alatt az elején, amivel a győzelem már könnyebb lesz utána, így számukra nem úgy néz ki a hullámzás, hogy 50% alá esnek vagy nem, hanem mondjuk 60% alá vagy még magasabban van a fordulópont.

    Pont most néztem QB csatáját ST1-el és elbukták nagyon csúnyán. Ment a retard meg az idiot QB-tól, de meg is érdemelte az idióta csapatja. Az ellen arty hármat is megölt a végén. Ilyenkor egy unicum sem tud mit csinálni és eleve óriási szerencséje volt QB-nak, kétszer is pattintott egy F155-t, de még így is kilőtte.

    A másik, hogy amit videóban megosztanak, meg amit a háttérben csinálnak, hogy fenn tartsák a jó xwm-t, azt te nem látod. Pl EJ játszott 6000 csatát, abból 1500 a hellcat-al. Az orosz szerveren volt/van egy srác, akinek 4000 felett a win7 és szintén hellcat-al nyomta a csatái jelentős részét. Na vajon miért? Mert jól használva op.

    A szerencse hullámzását mindenki látja, maximum az unikum játékosok kevésbé, mert komolyabb sebzést kiosztanak és így le tudnak hozni szopóágon levő csatákat is. Normális eloszlásnál nem lehetnének ilyen nyerő vagy vesztő sorozatok egymás után. Ez ami furcsa és sokan szóvá teszik.

    Valamit biztos, hogy piszkál a WG ezzel, talán azért, hogy a sok nyeretlen noobot valahogy sikerélményhez juttassa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák