Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Viktoár #245036 üzenetére

    Nagyon hasonlóan gondolkodunk. Öregszünk :) Lenne még nekem valamennyi fejleszteni való a játékban, de nem. Majd egyszer talán, vagy inkább soha. Én is sok időt, túl sokat adtam a wotnak az elmúlt 10 év alatt, unalmassá vált mostanra. A csaták túl agyatlanok, ezek a turbó csaták kifejezetten ártanak a wot élvezeti értékének. ez nem az az agyatlan lövöldözős játék, amit a többség most már játszani akar, nem az volt régen legalábbis.

    Nekem is a mostani havi wot+ a legutolsó pénzköltésem a játékra. Van még 7k aranyam, az majd modul leszedésre, ilyesmikre elfogy egyszer a távoli jövőben. A prime tv előfizetésem van még a wot-ol függetlenül, az ad wot tartalmat és pár tank még van, amit kipróbálnék, majd talán onnan.

    szerintem havi 10 kör, nagyjából ez lesz, illetve ha jön a frontline, a waffentróger meg mirny, azok tudnak megszólítani, de annyira már nem, hogy pénzt költsek erre a játékra. Illetve a nyugis, pihentető arty játék. ez lesz a fókuszom most :) lőfos, francia 10-es arty a két kedvenc, ezekkel lehet nyugodt csatákat menni, kikapcsolódásnak. lövök, amíg tudok, utána meg semmi görcsölés, ha jön az ellen, lehetne ügyeskedni az talán adna valamennyi plusz sebzést, de kb kit érdekel, legyen egy jó csatája az ellennek. megvárom, hadd lőjön ki, ha már megtalált, megérdemli.

Új hozzászólás Aktív témák