Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz kchryss #238821 üzenetére

    Ez szerintem később se változik. Bár a felsőbb ligákban nem jártam. Meglett a 160 győzelmem és abbahagytam. A silver liga végéig jutottam, 20 pont kellett volna az aranyhoz. Odáig nagyjából simán ment, volt vagy 75%-os a winrate-em (70-80 csatáig). Szinte kizárólag SC-vel játszottam (AMX-em nincs). Aztán onnantól egy helyben toporgás volt, volt, hogy egészen bronz C-ig visszacsúsztam, aztán megint viszonylag könnyen fel az esüst b-a szintig. Itt a végén már elkezdtem szórakozni a tankokkal. A tvp például kiválóan működik el hallufon a déli bázisról. F3-F4-en keresztül el kell jutni D6-ba a magasabban lévő bucka mögé és onnan egy free tár garantált a heavy-kbe, amik átmennek B3-nál. Aztán vissza tárazni. Általában ha a saját csapat fel tudja tartani a peremen az ellenfelet, akkor simán lehet hátulról abajgatni őket. Volt, hogy így összejött 4k sebzés. Aztán lehet menni tovább A4-be. De ha a csapat nulla ellenállást tanúsít, akkor a második klip már nem jön össze, de akkor általában már úgyis mindegy, vesztes csata lesz. Általában nem szokott az ellenfélnél med tank lenni, szóval viszonylag sértetlenül eljátszható ez. TVP nekem sokszor működött Ghost Town-on és Redshire-ön is. Csak kell heavy, ami kitart addig, amíg az ember új pozícióba megy, és ez sokszor nem szokott összejönni. Westfield A1-ben jó tud lenni az stb (a déli bázisról próbáltam sokszor). De ha az ellenfélnél két med van, akkor vége. Simán ledarálnak és a heavy-k nem segítenek. Ha viszont egyedül vagy, vagy az ellen medje nem jön, akkor sok borsot lehet törni az ellenfél nehéztankjainak orra alá. De Skillék nyertek full flipwagennel is (bár nagyon necces volt). :D Pilsenen fv-vel mentem és 4k sebzéssel és 2 killel végeztem, mégis vesztettünk tök simán, mert a többiek nem játszottak túl jól. Utolsóként lőttek ki, de mindegy volt.
    Cliffen volt, hogy egy grille felment a tipikus td pozícióba, és 6k-ra lefarmolt minket. Mert a balfasz batchatünk nem lőtte ki oldalról. Pedig tökéletes pozícióban volt. Középről meg nem tudtuk lőni, mert pont eltakarta a szikla. Sima győzelem lehetett volna, de egy rossz játékos elrontotta az egészet.
    De a viccesek azok voltak, amikor jöttek, hogy milyen szar az átlagsebzésem az SC-vel randomban. Himmelsdorfon csináltam több, mint 4k sebzést, miközben a hegyre menő leonk simán bukta a dolgot a cs ellen, és 1500-at sebzett. Buktunk és szóvá tettem, hogy nem tett túl sokat hozzá a csatához. Aztán csata után rámírt, hogy milyen béna vagyok, hogy 1600 az átlagsebzésem SC-vel randomban (valóban jó szar). Ez amúgy nem tudom mennyiben releváns az adott csatában, ahol 4k felett volt a sebzésem, neki meg 1500. Lehet akármilyen istencsászár randomban, ha az adott meccset elbénázta. Ja, amúg Himmelsdorfon is tud működni, ha valaki a hegyre megy meddel. Nekem stb-vel többször sikerült lefarmolni az ellenél heavy-jeit. A végefelé amúgy sand riveren szinte csak stb-vel toltam, miután meguntam, hogy folyton az ellenfél medjei lőttek ki a távolból. Ott amúgy egyértelműen K3-4 megszerzése a kulcs. Meg az előtte lévő arty. Ha az megvan, akkor onnan stb-vel átalában farming simulator.
    Mondjuk Progetto nem nagyon működik, mert rettentő szar a dpm-je. Szóval általánosan azt tudnám mondani, hogy a dpm a nagyon fontos, mert iszonyat turbók a csaták.

Új hozzászólás Aktív témák