Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Bad Pritt #23812 üzenetére

    Tudom, de úgy számoltam, hogy nem éri meg, max 10K xp kell, ha nem számolom a közben gyűjtött free-t, az jó eséllyel 4-5 nap dupla. Ezért nem cs*szek ki az ablakon 500ezret, főleg, hogy minden más már ott van a depóban, hogy rárakhassam szerencsétlenre.

    105mm agyuval nem fogsz ezer XPket duplazni, meg premmel sem.

    Legalabbis amikor a masik amcsi TD ag volt a top of the tree akcioban, akkor az volt a nagy haditervem, hogy nem cseszek el 66.5k XPt a T30 155mm-jere, hanem a T28 Protrol hozott 120mm-mel probalom meg egy het alatt osszevakarni a 211k XPt az E4-re.

    Aztan ket nap szivas utan letettem rola, alig jott ossze ~40k XP.
    Nagy duzzogva hozzatettem az E4-re felretett freeXPt es feltettem a 155mm-et, onnantol meccsenkent 2x annyi XP jott, mint elotte a 120mm-mel.

    Persze az az elcseszett 2 nap visszautott, nem lett meg akciosan az E4.

    Az ISU tök érdekes számomra, mert haver azzal tolta, mikor én a T28al játszottam és elég életképes szakasz voltunk meglepő módon. Szegénynek még nem lett meg a tank ász, sem az object, pedig elég szép köröket tud vele menni, de egyszerűen nehéz vele belőni azt a távolságot, ahonnan még eleget tudsz sebezni azzal az ágyúval és nem lőnek egyből szitává (épp töltő ISU elsőszámú prioritás mindenkinél, de ezt asszem nem kell neked mondanom :D )

    Na ja.

    Szovjet TDvel ez kettobol nulla talalat lett volna, amerikaival valoszinuleg egy, nagy makkal ketto.
    Franciaval ugyan el lehet odaig loni, de mire sikerul beceloznod, addigra eltunt az ellen a minimaprol, aztan azert lovi melle. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák