Új hozzászólás Aktív témák

  • Raysen623

    addikt

    válasz Gubu0101 #236394 üzenetére

    OK, legyen ott az arcad. Ha mindenki jólismerné a pályákat, akkor nem lennének 2p-s csaták szerintem. Mai napig van olyan eset, hogy teljesen pályaidegen módon indulnak el a játékosok és azonnal megy a kiabálás chat-en, ami jogos.
    Nagy csatákat maximálisan támogatom, mert az egyik legjobb újítása a játéknak T10-hez.

    #236395Dobi 562: Arról beszélek, hogy a szokásos tili-toliban fog kifulladni a játék és az RNG majd megoldja. Régi pályadesign nem volt ennyire bunker jellegű, sokkal kevesebb terep akadály volt, de ugye megoldották a láthatósággal és az észleléssel. Az új design viszont szerintem pont ezt a funkcióját a játéknak teszi feleslegessé, mert az nálam közröhej tárgya, amikor egy épületsarkon túl eltűnik az ellen, mert takarásban van, vagy a nyílt színi mezőn a semmiben, holott látótávon belül van. Ilyen hibáktól is hemzseg a játék.

    Ha ezeket javítják, akkor az új design tudna lendíteni a játékon és valóban lehetne taktikázni.

    Azon tédés játékosok, akik így játszanak meg is érdemlik a gyors halált. Mostanában kezdtem el komolyabban foglalkozni a TD-kel és szerencsére már nem arról szól az egész hogy kempelünk az első bokorban. Viszont nem fogok előre menni vakon a semmibe spot nélkül. Szóval ne essünk szélsőségekbe, azért mert te rendkívüli játékos vagy.

    A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

Új hozzászólás Aktív témák