Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz zodo #227024 üzenetére

    elmondanám, hogy eddig az összes nyitott tickettemet elbirálták, kivétel nélkül mindenki tiltást kapott: ki 3 napot ki egy hetet.
    egyszerüen az elbirálás után másnap ránézel és láthatod az utolsó belépését. simán le lehet követni, attól függetlenül, hogy a wg nem ad ki infót a büntetésről.
    más téma: én viszont csetbannt kaptam, csak nem tudom mire. a wg tényleg erre veri, hogy kibannolja a csetről a játékosokat? ha nem tetszik neki amiket irkálunk szüntesse meg a csetet. hagy én döntsem már el, hogy kinek mit irok. egy tollvonással megoldhatná, de ezek a tiltogatások az agyamra mennek.
    nem elég, hogy a sok spermamenekült arra veri, hogy a játékban feljelentget, mert nem azt csinálom amit ő szeretne, ezért is kaptam már tiltást. na ezt pl. tényleg nem vizsgálja senki: összegyülik a megfelelő számú feljelentés és a szerver vág bannra 3 nap, 1 hét, 3 hét, 1 honap stb.. időre.
    na ez a gusztustalan dolog, a tiz év alatt egyszer volt, hogy eltörölték a tiltásomat, mert beküldtem az utolsó csatámról a tiltás előtti replayt, és eltörölték a bannt, mert nem csináltam semmi sportszerütlen dolgot.
    de ez akkor is felháboritó: nem tetszik a pofád, jelentelek és mehetsz a levesbe.

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák