Új hozzászólás Aktív témák

  • L-e-f-i-e

    senior tag

    válasz Nyugis #223051 üzenetére

    Szia,

    Szerintem nagyon élvezetes tank, tipikus frontharcos.

    - milyen a páncélzata?
    Bárhonnan képes pattintani, szemből a hasát is nehéz sokszor belőni, még forgatni se kell nem ritkán volt hogy goldal pattogtak a hasáról, ugyanakkor nem belőhetetlen persze de a páncélja kiváló, rendszeresen lehet vele steel wallt szerezni.
    A csöve hatalmas, mármint fizikailag is, ami azt is jelenti hogy rengeteg lövést fog felfogni (javítókészlet legyen kéznél de legalább nem kapsz dmgt amikor a csövet ellövik) :)

    - mennyire pattogós?
    Ha a lövegre gondolsz akkor akkor pont annyira mint bármely T10 heavy, nekem az alaplőszer tökéletesen működik, gyakran dob 800+os dmgeket, és a töltési idő is rendben van, megvan a visszatartó ereje egy sarokharcnál is hiszen simán pattint bármit a páncélja, bőven van idő célozni és kiosztani a 800-as sebzéseket ha tudod hova kell lőni az ellenfél tankján.

    - a számértékektől eltekintve a valóságban mennyire pontos?
    Ez jó kérdés, szerintem lehetne pontosabb egyértelműen nem sniperkedésre van kitalálva képes simán mellélőni bárminek, még az se kell hogy távol legyen, de azért nem jellemző állandóan, ha tudod használni a nagy kaliberű tankokat akkor ezzel se lesz probléma, a titok a szűkülésben rejlik, az sokat segít ha úgy tudsz lőni hogy megvárod.

    - Tier: 7-8-9 mennyire szenvedős?
    Tier 7: So so teljesen átlagos, van nála sokkal rosszabb van sokkal jobb is t7-ben.
    Tier 8-9: Szerintem mindkettő egy álom, élvezetes mind a 8-as mind a kilences szint a lengyel heavy ágon.

    Összességében szerintem egy jól sikerült 10-es heavy, arra számíts, hogy nagyon lassú, cserében a páncélja szuper a lövege meg szerintem rendben van. :)

    [ Szerkesztve ]

    =^-^=

Új hozzászólás Aktív témák