Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz vepe #218093 üzenetére

    Azt nem mondtam hogy nagyon sok embernek van 900m kredit felett, de sokkal többnek mint azt gondoljátok. A 100m pedig nagyon sok casual játékosnak is megvan ha régóta játszik. És nem csak jó játékosoknak. Ismerek több casual 50% wr alatti lelkes piroska játékost aki nagyon sok krediten ül mert sokat játszik 8-as prém tankokkal.

    Az meg természetes hogy a kreditet nem kreditben tárolja az ember, de attól még hogy fogyócikk vagy felszerelés formájában van még kreditnek tekinthető. Általában az szokott lenni a metódus hogy felhalmozod a kreditet aztán ha jön az 50%-os fogyócikk vagy felszerelés akció akkor átváltod a kreditet arra. Így ha prémium kaját használsz akkor az 50%-osan vásároltat vonogatja a raktárból, ha meg egy új tankra felszerelés kell akkor ott van az előre 50%-os akcióban megvásárolt felszerelés hozzá. Ha meg kredit kell akkor féláron eladhatod pont annyiért mint amennyiért akciósan vetted, vagyis nem vesztesz vele semmit.

    #218092 Balcsixvepe
    Attól függ hány darabot raknak ki belőle. Várhatóan a 10m-nak bőven elégnek kéne lennie. 5-8m között szoktak elmenni a 8-as prém tankok kredites liciten. Nyilván sokban függ attól hogy mennyire egyedi, vagy mennyire jó tankról van szó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák