Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz KisApám #194394 üzenetére

    2 hónapja Dez és Skill ugyanezt csinálták. Még a program is ugyanaz amivel elkészítették:
    Rating All Tier 10 Tanks Feat. Skill4ltu | World of Tanks Full Tier 10 Tanks Tier List

    Régebben mások loptak ötleteket QB-től, például Skill nem titkoltan tőle nyúlta le a TechTree Showcase sorozatot. Most megfordult a kocka? :)
    Nekem egyébként nincs problémám vele ha lopnak egymástól ötleteket, ha ezzel értékes tartalmat állítanak elő.

    Ami QB rangsorolását illeti:

    1) (#194399) ollie már megírta, a legjobban a T22-be lehet belekötni. Azt például megjegyezhette volna QB, hogy neki nincs is meg ez a tank így csak találgatva lövi be, hogy mennyire jó. Az egyik legrosszabb 10-es med, semmi helye a Great Performers kategóriában.

    2) Angol lévén a franciákat jól lehúzta. ;]
    Az AMX30B-nek nem a kukában van a helye. A Centurion AX és az AMX30B is csak egy árnyalattal gyengébb tank, mint a Patton. A Pattont jó helyre rakta szerintem, szóval a másik kettőnek alatta 1-gyel vagy nagyon max 2-vel kéne lennie.

    3) Super Conq-ank egyértelműen 1-gyel feljebb a helye. STB-t bár én imádom, de azért 1-gyel lejjebb a helye.

    4) M60 és E50M talán kicsit alul van értékelve.

    5) Obj260 mióta buffot kapott mindenben kicsit jobb, mint a 277 és klános csatáknál is lecserélték a 277-eket a 260-akra. Így elég érdekes, hogy ő lejjebb rakta a 260-at. Szerintem egyébként 1 kategória a kettő, minimális különbség van csak a 260 javára.

    6) Az a baj ezekkel az osztályozásokkal, hogy vannak tankok amiket lehetetlen általánosan osztályozni. Tipikusan ilyenek a táras heavy-k. Egy táras heavy-t nem lehet összehasonlítani egy sima heavy-vel, olyan mint ha az almát hasonlítanád a körtével. Aki jó táras tankokkal azoknál feljebb lennének akik rosszak azoknál lejjebb. Ráadásul ha csak a táras heavy-ket nézzük egymás között akkor is az AMX50B a jó játékosoknál simán a legjobbnak jönne ki, míg a rosszabb játékosoknak az lenne a legrosszabb. Szóval az 50B-t legalább 4 kategóriába lehetne rakni és mindegyik igaz lenne adott szempont alapján.

    Van egy csomó tank amit több helyre is lehetne rakni egyéni ízlés alapján, nem sorolom őket, mert ennyire nem érdemes belemenni a részletekbe. Csak azokat emeltem ki amik egyértelműen objektíven nézve rosszul vannak besorolva szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák