Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jimmy74 #193723 üzenetére

    Az a helyzet, hogy nagyon jól ki van találva ez a karácsonyi szerencsejáték. Egy pénzügyi zseni volt a wg-nél akinek ez eszébe jutott anno. Elképesztő bevételt generálhatnak ebben az időszakban.
    És alapjában véve a felhasználóknak is ez egy jó üzlet szokott lenni, ha költenek a játékra akkor azt ilyenkor éri meg a legjobban, szóval megértem azokat akik vásárolgatják a dobozokat. Bár ahogy olvasom idén már nem annyira jó a megtérülés mint az előző években. És azt is tudom, hogy azt, hogy én nem költök a wg nem fogja megérezni. Viszont ne legyen igazam, de úgy hiszem el fog jönni majd az az idő amikor már sokan nem fognak költeni, de akkor már olyan állapotban lesz a játék, hogy lehet késő lesz. Addig is nem sok hittel, de reménykedek, hogy még időben jó útra térnek és megelőzik a bajt, mert alapjában véve még mindig sokszor élvezem a játékot ha játszom és sajnálnám ha vége lenne.
    Várom a "New Balance" néven beharangozott nagy patch-et. Az majd sok mindent el fog dönteni, hogy milyen lesz a játék jövője. Nagy lehetőség, nagy kockázattal. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák