Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz #38742016 #187617 üzenetére

    Koszonjuk, hogy megosztottad! Nemsokara jon a tobbi kifogaskereso es megfogjatok veregetni egymas vallat, mert nekik is manipulalja a WG. :DD

    Bar nem ertem, hogy egy uzleti vallakozanak ami nyeresegorientalt es az lenne a celja, hogy minel tobben jatszanak miert szopatna szet egyes kivalasztott jatekosokat. Fuck logic...

    En rengeteg streamet nezek es erdekes modon mindegyik ismertebb streamernek vannak szar szeriai, raadasul a mindenki nagy kedvence Kvikibejbi xvm-el jatszik, szoval lathato nala hogy o is szokott maga melle full piroska csapatot kapni es bedaraljak oket.

    A grafikonjaidbol csak az atlag sebzes es atlag win rate erdekes, a tobbi nem fontos. Ha a kettot egymas melle rakod akkor talan majd rajossz hogy mi lehet a gond.

    Szerintem hagyd abba a jatekot, mert neked mar tenyleg nem okoz oromot, nincs ertelme eroltetni.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    (B)(#187612) inferno88(/B), (#187615) e-newsee: az a baj, hogy nem tudok tovabbhaladni pont emiatt a kuldetes miatt. Defenderem van, OBJ 430U, IS-7, Obj 277 ami kemenyebb de szetgoldozzak oket. Tegnap kulonben osszejott volna T34-85M-el egy tier 5-6 csataban de akkor masik kuldetes volt meg elinditva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák