Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz notika77 #187465 üzenetére

    Direkt megnéztem 2x is újra, hogy esetleg véletlenül kivettem-e a pipát, de NEM, be van jelölve és még sincs. Pedig eddig nem volt gondom. :(

    DE!!!!!
    Ettől most sokkal nagyobb gond miatt fáj a fejem. Bocsi az OFF-ért, de gondolom a nagy többség WINDOWS-t használ, ezért megkérdezem, hátha más is találkozott a problémával!
    WIN10 használok. Ma mikor bekapcsoltam a gépemet, vmi brutál förmedvény fogadott, nem hittem a szememnek és nem is értettem, hogy mi a retek van. Tegnap mikor kiléptem, még minden rendben volt.
    Ami a lényeg, hogy 2 monitort használok beállított ICC színprofilokkal. Van egy 27"-os ACER és egy 24" DELL. Na most ez utóbbin vmi miatt megváltoztak a felbontás értékei, de úgy, hogy nem is tudom változtatni. Mintha egyszerűen elszálltak volna a driverek a beállított dolgaim!?! Nem értem.
    Google-t hívtam segítségül és azt találtam, hogy a WIN10 1903-as frissítése szétqrja az ICC színprofilokat és nem nagyon lehet beállítani. Ez azért érdekes, mert nálam ekkor még csak a 1803 verzió volt fent. :O
    Próbáltam a leírások között talált dolgokat beállítani - hogy a gyors indítást ki kell kapcsolni és az megoldja a problémát és minden vissza áll a régire egy újraindítást követően, de nálam sajnos nem változott semmi!

    Esetleg tapasztalta-e más is ezt, hasonlót az itt lévők közül és ha igen, sikerült-e megoldania?!?
    Tényleg sorry az OFF-ért, de nagyon el vagyok keseredve! :((( :O :F

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák