Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Pug #186628 üzenetére

    Árkádosítás szempontjából nekem sem tetszik a csapatsebzés kivétele.
    Számomra jó érzés volt, hogy figyelni kellett mielőtt lőttem, hogy ne találjam el a csapattársaim és hogy arra is kellett figyelnem, hogy mikor megyek át az ágyújuk előtt. A mókás jelenetek is hiányozni fognak amikor véletlenül lőtt meg valaki valakit. Ebből még mindig Mailand vak lövése a kedvencem: [link]
    De az ilyen akció közben véletlen tk-k is jók voltak: [link]
    Én jobban örültem volna ha valahogy megoldják, hogy csak a szándékos tk-t vegyék ki vagy növelték volna a büntetést. Olyan szempontból viszont örülök, hogy nem tudnak már olyat csinálni mint amit múltkor linkeltek itt a topikban, hogy QB-t egész csatában vadászták a saját csapattársai.

    Olyan szempontból egyébként engem nem érdekel ez a dolog, hogy így nem lehet "megbüntetni" a csapattársat. Eddig sem nyúltam ilyen eszközökhöz hiába volt meg rá a lehetőség. Én azt látom, hogy ebben nagyon működik a karma, általában a problémás egyének megtalálják egymást és ezután is meg fogják. Érdekes mód nekem az elmúlt évek alatt alig volt problémám a csapattársaimmal ilyen szempontból. Előző egy évben egyszer kilőtt valaki amikor artyval voltam még a csata elején, egyszer egy kv-2 szedett ki amikor passzív spoton voltam egy light-tal és úgy gondolta nem spotolok és talán kétszer kakaskodott velem valaki már arra sem emlékszem, hogy milyen okból kifolyólag. Volt jópár csatám az elmúlt 1 évben ehhez mérten ez a pár eset szinte semmi. Ha valaki normálisan játszik és nem provokálja a társait akkor azt el szokták kerülni az ilyen fogyatékos tk-zók.

    Frontline-ban és rangsorolt csatában már kivették a csapatsebzést. Ezekben tesztelték. Én nem vettem észre egyikben sem, hogy megnőtt volna a lökdösődések száma.

Új hozzászólás Aktív témák