Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobyjack

    senior tag

    válasz Kelvin #181447 üzenetére

    Én nem látom ilyen negatívan ezt a dolgot. Szerintem egy plussz map kivétele nem oszt nem szoroz, hamár úgyis 20+ térkép rotálódik a rendszerben. Én hirtelen nem is tudom melyiket venném ki a listáról. Nem mondom hogy tökéletesek a térképek, de nem tudok kiemelni egyet (kettőt), ami egyértelműen rosszabb lenne, mint a többi.

    A bond az már egy érdekes kérdés. Ha nem szállnak el vele (értsd nem több ezresével fogják a játékosokat megdobni), akkor szerintem a lényegen nem fog változtatni. Én még egy kanyi bondot nem költöttem el semmire a játékban (kb 16k-m van most), mert túl drágának érzem a felszereléseket azért amit nyújtanak és várom a bond shopos tankokat. Nem látom, hogy olyan legyőzhetetlen előnybe kerülnének velem szemben azok akik egy kis plussz bondot kapnak (feltételezeve hogy tényleg nem őrült módra kezdik osztogatni).

    Egyoldalú meccsek tényleg vannak, de ez mindig is így volt. Az MM tényleg jobb lett, de ez például T9-ben nem a javára vált a dolgoknak. Nekem úgy tűnik, hogy az a tier sokat veszített az új MM-el. De tény, hogy a T8 látványosan játszhatóbb lett.

Új hozzászólás Aktív témák