Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Pug #175389 üzenetére

    Még nem játszottam mióta bekerült a játékba az IS-3A szóval nem tudom valójában mennyire lett op, de ha op lett akkor ezt már elkefélték és nem fogják nerfelni.
    Amikor megjelent a hír a teszt szerverről, hogy fordított táras töltéssel tesztelik akkor meg voltam győződve róla, hogy ez akkora agyatlan baromság, hogy a tesztelés során rájönnek, hogy ennek így semmi értelme és az olasz táras töltést fogja megkapni ez is. Az összes jó streamer aki tesztelte a tankot teszt szerveren már akkor azt mondta, hogy ez a tárazó mechanizmus nem jó a játéknak és nem szabadna éles szerverre kiadni. Az unikum játékosok is ezen a véleményen voltak az összes ezzel kapcsolatos fórumon. Viszont a piros játékosok áradoztak, hogy hú de jó tank, végre valami jó amiért pénzt adhatok. A wg szokás szerint nem az ész érvekre hallgatott, hanem a pénz után ment.

    Ha tényleg extrém módon op lett, akkor majd a többi tankot fogják buffolni megint. A hp pool-hoz persze majd megint nem nyúlnak, így a mostani 3-4 perces csatákból 2-3 percesek lesznek. :)

Új hozzászólás Aktív témák