Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Simulacrum #171738 üzenetére

    Skill4ltu-nál azt azért számold bele, hogy általában akkor játszik type5-tel ha nem megy neki a játék és lazulni akar ráadásul állandóan játssza az agyát és folyton azt akarja demonstrálni, hogy mennyire nobrain tank, ezért direkt a leghülyébb helyekre megy vele. A maus-t pedig amikor nyúzta akkor abban a metában sokkal erősebb tank volt, mint amilyen most.

    Személyes véleményem a maus-ról:
    Tipikusan az a tank ami hülyék ellen nagyon hatásos, de a jó játékosok ellen nem ér olyan sokat. Pár napja csináltam az új személyes küldetések közül azt amelyiknél 15x kellett első helyen végezni a blokkolt sebzés alapján. Emiatt a küldetés miatt vettem elő a maus-t. Be is jött, mert 5 körből 4x én lettem a top blokkoló.
    Viszont volt egy csatám ahol egy E5 szarrá szopatott. Ahányszor felé fordítottam a tornyom mindig belőtt heat-tel. Annak aki tudja, hogy hol kell lőni a maus-t és nem sajnálja a prém lőszert annak nincs nehéz dolga a belövésével. Kicsit E100 feeling, mert annál is akkor tudnak belőni ha szembe van a tornyod, csak itt kicsit kisebb a gyenge pont. Viszont ha lőni akarsz akkor muszáj szembe fordítanod a tornyod az ellenféllel.

    És ha már maus téma és ammo rack-ről is szó volt korábban akkor itt egy korábbi csatám jó példának: [Replay]
    Elég bénán helyezkedtem. Nem volt fedezetem és rám jött a T10. Simán kinyírt volna és ezzel simán megnyerték volna a csatát, de valami baromi nagy mák folytán elsőre ammo rack-et lőttem neki és full hp-ról felrobbant. :DDD
    Előző sok ezer csatám alatt nem emlékszem, hogy egy csata végkimenetele ennyire 1 ammo rack-en múljon. Csata után elnézést is kértem tőle, tök rendes volt jól elbeszélgettünk utána. Azt írta még soha robbant neki a T10 ammo rack-kel. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák