Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Emu #164914 üzenetére

    Az a baj, hogy a wg nem fogja fel, hogy ezek a játékmódok túl bonyolultak az átlag játékosnak. Az átlag játékos még a sima támadás/védekezés csatamódot sem érti és sokszor a támadó oldalon bekempel és csodálkozik, hogy vereséget szenved amikor lejár az idő.
    Az ilyen "bonyolult" játékmódok sosem fognak sikeresek lenni. Főleg akkor ha csapatmunkára épülnek. 15v15-ben sem tudnak csapatban gondolkodni a random játékosok akkor hogy tudnának 30v30-ban ahol a sajátodon kívül még 4-5 zónát szemmel kéne tartanod és taktikailag megfontolni hogy melyikben milyen szerepben lenne a legnagyobb hasznod. Szerintem a játékosok 90%-a azt se tudja mik a szabályok és mit kéne itt csinálnia csak megy előre és lövi a pirosakat(ellenfelet).

    Ez a játékmód akkor lenne jó ha mondjuk speciálisan csak klánok számára csinálták volna és mondjuk CW helyett menne a global map-on. Ott lenne lehetőség taktikázásra, mikor melyik zónát hol nyomják meg, hogyan védekezzenek és ilyesmik.

    Ez szerintem ugyanolyan bukás lesz mint a rampage mód volt régebben és mint amilyen a sima 30v30-as nagy pályás csatamód amit majdnem mindenki kikapcsol.

    Ha majd jön az a tervezett battle royal féle mód. Na az majd be fog jönni átlag pistikének is. Ott egyszerűek a szabályok, mindenkit lőni kell akit látsz. És mivel mindenki mindenki ellen van így nincs csapatjáték sem. Az majd tarolni fog szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák