Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Esedékes volt már újraraknom az op rendszert, így azzal teltek előző napjaim, hogy adatokat mentettem és előkészítettem a telepítést. Ma végeztem és végre kipróbálhattam a wot 1.0-t.
    Először is azzal kezdeném, hogy az hogy ssd-re lenne szükség a játékhoz jó nagy baromság. Az op rendszerem ssd-n van, de a játékot vinyóra telepítettem ahogy szoktam. HD kliens és a legrosszabb esetben is 25 mp-nél volt a csata előtti visszaszámláló mikor betöltöttem. Sőt volt nem egy olyan eset, hogy a 30 mp-es visszaszámlálás előtt már bent voltam.
    Szóval annak akinek nem tölt be időben vinyóról annak nem a vinyó a probléma hanem a wg programozói keféltek el valamit és valószínűleg majd javítják idővel. Szerintem valamit az audió fájlokkal rontottak el és akit lassan dob be az azért van, mert a pálya elején lévő zene akasztja meg és ezzel függhet össze a többi hanghiba is.

    Ami a grafikát illeti, HD klienst használok, de nagyon lebutítva a grafikai beállításokat, mert régi gyenge vga-m van. Hasonló beállításokkal mint a patch előtt, most is éppen megvan a 60 fps-em. Lehet majd kipróbálom az sd klienst is hátha ott feljebb tudok húzni pár dolgot a 60 fps-es kereten belül.

    Szóval a játék nálam továbbra is gördülékenyen játszható és hibamentes a gyenge vga és a hdd telepítés ellenére. :)

    Ja és színvak mód bekapcsolásánál kékes fehéres a pálya szélét jelző kerítés. Ezért jár a piros pont a wg-nek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák