Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz BÁ Nutrition #161086 üzenetére

    Vannak szintenként folyamatosan jutalmak és a szezon végén az elért legjobb rangod alapján.
    1 körre nyilván nem kapsz szezon végi jutalmat. Ha azzal az 1 körrel eléred az első szintet akkor kapsz érte 50e kreditet és pár tartalékot. :)

    A képen amit linkeltem a szezon végi jutalmak vannak. Azt előre nem lehet tudni, hogy azokhoz milyen teljesítmény kell mivel folyamatosan változik a résztvevők számától és teljesítményétől. A top 10% arany ligás lesz, ehhez most 16-os szintet kellett teljesíteni, utána a következő 15% ezüst ligás lesz, ehhez most 11-es szint kellett, utána a következő 25% bronz ligás lesz, ehhez most 9-es szint kellett.
    A 9-es szint elérése nem volt nagy kihívás most. Kb 40-70 csata amire volt 3 hét.

    Ja és úgy van megcsinálva a rendszer, hogy bármilyen bot valaki tudjon haladni. Meg lehet nézni a szezon végi ranglistát: [link]
    Csak az első 20-at néztem meg, de már az is tele volt átlagos és átlag alatti játékosokkal akik úgy kerültek a ranglista elejére hogy mocsok sok csatát beleöltek.
    Vagyis úgy működik mint szinte az összes online játék ranglistája. Jó eredmény eléréséhez nem feltétlen kell jó teljesítmény viszont a jó teljesítménnyel kevesebb idővel megvan a jó eredmény. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák