Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz h1mpi #160392 üzenetére

    Pontosan így van és ez a lényeg! Egy agyhalott paradicsom feltehet bármilyen modot, akkor sem fog tudni játszani! Viszont Se Te, Se Zozyk nem tartoztok ebbe a kategóriába! Ezeket a modokat tudni kell használni, akkor tényleg adhat minimális pluszt, de nem annyit, hogy csatát döntsön el! Ezért is felesleges ezen vitatkozni szerintem! Engedd el és Zozyk is! ;)

    Amúgy még mindig tapasztalok olyan lövéseket csatákban, amit aimbot mod nélkül kizárt, hogy megcsináljon bárki! Még egy uniqum SEM! Ők hogy lehetnek még mindig a játékban.

    (#160404) kchryss: én csupán baleknak, balfasznak nevezném az ilyeneket! Ezzel szerintem elmondtam, hogy mit tennék. :N

    (#160409) notika77: Én pl azzal együtt, hogy utálom az artykat, nem értek egyet ezzel a - nem is tudom milyennek nevezzem - felfogással, hogy artynak nincs helye! Csak azért mert nem tudsz vele játszani vagy mert sokszor találnak el a pályákon, már rohadjon meg!? Tanulj meg vele játszani vagy használd az arty fedezékeket, mozogj a pályán. Mint írtam én is utálom és sokszor dühöngök miattuk, de nem gondolom, hogy ki kellene venni a játékból. De ez kb pont olyan dolog, mint a mod vita, hogy van aki szerint csalás és vannak akik szerint nem, mert nem tiltott! Sosem lesz közös nevező!

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák