Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    Csak tegnap tudtam kipróbálni az 1.0-t. Hát, ezzel azért szereztek egy piros pontot.
    A laposomat egy i7-4710HQ hajtja 2,1GHz-re visszafogva az igénytelen hűtés miatt, mellette egy GTX850M, és 8GB RAM. Ezen a gépen a jelenlegi verzió tud olyan 40 fps-t közepesre visszahúzva. Árnyékok, víz lánctalpnyomok buták, vagy nincsenek, mert minek. Növények száma a minimumon. A lényeg az ojjektum részletessége, hogy tudjam, hol van valójában a szikla széle. :)
    Na most az 1.0-val ez úgy néz ki, hogy full ultrára állítva mindent (kivéve a motion blurt, mert azt utálom, kikapcsoltam), viszi a játékot folyamatos 22-28fps-el. Gyakorlatilag játszható szinten. Visszább húztam pár számomra felesleges dolgot (víz, növényzet sűrűség, árnyékok részletessége, hasonlók), és máris felugrik 45-50-re. Szóval tuti lesz. A pályák szépek, a nagyon átalakított pályákon meg a balansz majd a jövőben eldől.
    Erlenberg durva lett. Az oldalsó völgy gyakorlatilag megszűnt. A gáz csak az, hogy bázisvédésnél a védők be tudják lőni azt az oldalt, mert az onnansó dombot meghagyták, a támadóknak pedig nem nagyon marad esélyük elbújni a sík részen. Szóval vagy a partról, (de azt is belátják fentről) vagy a kastély felől kell támadni, azt a részt viszont még nem láttam, lehet, hogy onnan jobb lesz, mint eddig. Mert ugye most, ha valaki átnyomta a völgyet, az gyakorlatilag meg tudta nyerni a csatát. Mindegy, melyik módban. Remélem, így jobb lesz majd a balansz.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák