Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz BÁ Nutrition #156555 üzenetére

    Engedd el engedjétek el, a kis könyvben lévő díszek 4-es és 5-ös szinten, csak vásárolt dobozokból lesznek meg. Nekem megvan mindegyik nemzet, 1-től 3-ig, 4-ből talán a fele, 5-ből pár darab szétszórva ünneptípusonként csakhogy meglegyen a 10-es szint. A játékban lévő nyereményeket használtam fel díszítésre, és a könyvek is ezzel teltek meg. Első nap vettem egy hármas csomagot(se többet) abban volt 5-ös dísz. Így vittem végig a 10-es ünnepi hangulatig, nincs is csak 38%-os ajándék a fejlesztésre, legénység képzésre, de nem is érdekel. Közben ugye egy rakat felesleges díszt zúztam be, amikből gyártottam 4-est aztán csak 5-öst, a csajokat a kedvezményeket már aktiváltam felhasználtam, erre jó az egész, a díszfestést úgy nagyjából le***m.
    Szóval szerintem ha a lényeg megvan, akkor ne is erőltessétek a festéseket, bár ti tudjátok, én biztos nem költök 11k-25k-t dobozokra, épp eleget kaptak a tavalyi évben casht. A wg se hülye, pénzből élnek ők is.
    Az hogy adnak 1-1 darab javítókészletet, elsősegély csomagot, meg tűzoltókészüléket, no commet, a faceit versenyen rakatra szedtem magamat, az sokkal jobb volt, ilyen szempontból ráadásul nem teljesíthetetlen követelményekkel. Abból húzom most a leopard 1-et meg az e50m-et, szépen lassan, hogy ne basszam fel az agyamat, meg ne törjek össze egeret, klaviatúrát :D .

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák