Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz IMIIKE1998 #156304 üzenetére

    Én is ugyanezt írtam, hogy az álca és a vegyes skillek fontosabbak mint a javítás. Bia-t csak reseteléskor szoktam felrakni, hogy azonnal 100% legyen és működjön. Vagy a 3. vagy a 4. skillsor közepénél szoktam resetelni és felrakni a bia-t első sornak és utána minden sort csúsztatni eggyel. Az utolsó aktív sorba viszont majdnem mindig javítást teszek vissza, mert egyrészt ekkor már nem nagyon van ennél jobb azonnal aktiválodó skill másrészt a javításnak puha mednél is hasznát veszed. Én például elég agresszíven szoktam nyomni a puha medekkel is és ott életet menthet ha láncolnak miközben nincs javítód, mert töltődik és hamarabb fel tudod dobni a láncot és elmenekülni.

    Egy átlagos med skillsorai nálam így néznek ki 4. sor utáni resetnél:
    1. sor: bia - bia - bia - bia - bia
    2. sor: 6. érzék - pillanatkép - sima utazás - helyzetfelismerés - biztonságos elhelyezés
    3. sor: álca - álca - álca - álca -álca
    4. sor: javítás - javítás - javítás - javítás - javítás

    Az első 3 sor sorrandje reset után mindegy. Reset előtt pedig úgy szoktam húzni ahogy korábban írtam vagyis először az álcát aztán a vegyes sort aztán a javítást és a bia-t csak reset után teszem fel.
    Illetve ha gyorsan töltő tankról van szó akkor a mesterlövész perket szoktam felrakni reset után pillanatkép helyett és a pillanatkép megy a javítás helyére a lövegkezelőre utolsó sorba.

    A többi skillnek és perknek olyan kicsi a hatása hogy max 5. sorban rakom fel.
    Mentor - tűzoltás - megelőző karbantartás - jelfogó - rádió jel erősítés - bosszúálló egyik tankomon sincs, mert szinte semmit sem érnek.
    Off-road - felderítő - célmegjelölőt lightokra szoktam rakni illetve medeknél csak az 5. sorba.
    Irányított ütközés csak E50M vonalra, cromwellre és gyors heavy-kre.
    Kuplung égető csak td-kre és nagy lassú heavy-kre.
    Előérzet - fegyverkovács - adrelalin roham - ezermestert ritkán használom és akkor is sokadik sorban és inkább heavy-knél.

Új hozzászólás Aktív témák