Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    Néhány napja a díszítős akcióban óccsóért megvettem a 13 105-öt, most szántam rá magam, hogy kipróbáljam. Isteni jó masina! A régi 13 90-re emlékeztet, de ami jobb benne, hogy ugyanazt a sebzést mindössze 3 lövésből adja le. A 390-es alfa egy 3-as tárral könnyű tankon szerintem súrolja az "OP" fogalmát, veszett egy dög! Borzasztóan gyors, jól is fordul, az ágyú franciás, de szokható. Tud rambózni is, tud aktívan szpottolni, de tud bokorban ücsörögni is, ha éppen az kell. Nagyon tetszetős gép.
    A 13 90-et szerintem el is adom, kilences megtartósnak ott a T49, az úgyis teljesen más stílus, meg most belekezdek a kínai ágba is, így lesz troll, táras, meg "normál" könnyű gépem is, untig elég.
    Pár Obj küldetést gyorsan be is húztam amúgy vele, amin meglepődtem az ez volt - 9ezer+ kombinált csak első osztály, beteg... (Tudom-tudom, xp számít, de no. :) )
    Mindenesetre az a lényeg, hogy végre újra a régi 13 90-ben érzem magam, ugyanaz a feeling, csak több hp-val. :K Még csak 7 meccset mentem vele, 2600+ átlaggal, mondjuk ha csak 2000-et hozok majd vele, már annak is örülök, de ha így marad, azt sem bánom. :))

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák