Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz galervin93 #139543 üzenetére

    No, kicsit árnyalva a képet.
    A balanszban hiszek, hiszen az ki is lett hirdetve. Csak az utóbbi félévben nem érzem. :) Tudom, a wr nem minden. Nem is nagyon foglalkoztat, csak azért év eleje óta több, mint 1500 csatával sikerült majdnem 1%-ot ledolgozni szépen lassan szigorúan monoton csökkenő tendenciával. :)
    És azért 1500 csata alatt időnként megfordulhatott volna a szerencse párszáz csatára. :( No de mindegy. Ezen nem húzom fel magam.
    Viszont a szándékos manipulációban nem hiszek. Nem látom szükségét a wg részéről, hogy a mm-t ilyen módon befolyásolja, hiszen nem ebből lesz több pénze. Az olyan játékmódokból és eventekből viszont, amik a sebzésre épülnek, annál inkább, hiszen ilyenkor sok a gold skuló. Tudom, meg lehet venni ezüstért is, de egy piroska t8-9-ben prém tankkal 1k csatával nem hiszem, hogy creditből kitermeli. És mint tudjuk, sok ilyen van.
    Nem látom az értelmét, hogy a játék milyen logika alapján szemelne ki magának egy-egy embert, akit aztán napokon keresztül szívat. Pláne, hogy matematikailag az össz szerver wr-nek kb. 50%-nak kell lennie, hiszen mindig ugyanannyi játékos veszít, mint amennyi nyer. A döntetlenek picit el tudják húzni, de az több millió csatánál nem jelentős. Szóval, ha a WG valakiket szándékosan hátráltat, akkor másoknak akaratlanul kedvez, így meg értelmét veszítené az egész. Nem beszélve arról, hogy sokkal többet érne, ha inkább pozitív irányba nyúlna bele a játékba, mert a pozitív megerősítés sokkal jobban vonzaná be a játékosokat, mint a szívatás.
    Szóval összefoglalva, szerintem is hülyeség a konteós elméletek mindegyike.

    Téma off, sírás meg nem is volt. :)

    :O :O :O :O :D :D :D

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák