Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz Emu #138450 üzenetére

    Ez igaz, a 198-as pen valóban nem a legjobb bár vannak ennél rosszabb pennel rendelkező t8-as prémtankok. (KV5, 112, IS6, WZ-111) Sőt az M6A2E1-nek is 198-as az alap penje.

    Félreértés ne essék,ki lehet lőni a Chryslert (nekem is sikerült már IS-el) csak sokkal több fejfájást okoz mint a társai. :R Meglátásom szerint a probléma nem is csak kimondottan a páncél hanem úgy összességében az egész koncepció. Mert hát legyen jó a páncél,de emellett azért használható az a löveg. :) Ha más nem betölt az ember 1-1 goldot ha +2 tierbe kerül. Ez elég sok prémtanknál így működik,nem egyedi eset.

    Emellé még társulnak "apróbb" dolgok is,mint például célzásidő,pontosság, mozgékonyság és még pár dolog amiben felülmúlja a társait. Ezeknek a tulajdonságoknak az együttes "hatása" teszi olyan hatékonnyá a csatamezőn még kezdő (nem noob bot) kezekben is. Számomra ez jelenti azt hogy egy tank OP.

    Én szeretném ha egyszer eljutnánk odáig hogy a prémtankok ne arra legyenek kihegyezve hogy lehozzuk vele a csatát (egyénileg, hogy a szakaszt ne is említsem) hanem kreditfarmolásra lehessen használni. Az ember összelő 2-3k-t és jön a kredit,a többit bízzuk a normál tankokra. (Hogy legyen értelme játszani azokkal is.)

    Hát ezt most jól esett kiírni magamból. :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák