Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz dokee78 #137710 üzenetére

    Van három prém tankod. A Type-64-gyel csatánként kettő sebzőt lősz átlagban, a Rudy-val hármat, az Strv-vel kettő és felet. Mindehhez olyan gyenge győzelmi arány társul, hogy az már hihetetlen. A nem prémium tankokkal ugyanez a helyzet. A KV-1S-sel 306 átlag dmg borzasztóan kevés. Ebben azért vagyok biztos, mert nekem sokkal jobbak ezek a mutatóim, pedig én is még csak a noob kategóriában vagyok. A csatákban valószínűleg nagyon hamar elhalálozol, amivel megint csak nem vagy a csapat javára.

    Azért javasolja neked mindenki, hogy maradj meg 5-6 tierben, mert itt lehet a legtöbbet tanulni és még viszonylag kicsi a különbség a játékosok tudása között. Nem ismered a pályákat, de szeretnéd megismerni őket. Erre sem a magasabb szintű csaták hivatottak, ahol a jó ellenfelek előbb kiiktatnak téged, mint hogy észbe kapnál...

    Hallgass a többiekre: maradj meg azon a szinten, ahol vagy (a tankállományod tekintetében) és néhány száz csata után már érzékelni fogod a különbséget a pályaismeretben, a páncélhasználatban és gyenge pontok ismeretében. Vagy vegyél egy T8 prémet és szívattasd magad halálra BT10-ben! Csak magaddal tolsz ki, mert még kevésbé leszel hatékony, viszont az idegrendszered jelentős amortizációt fog elszenvedni.

    (#137713) Delávégá: Bármilyen hihetetlen számodra, az itt lakók nem a saját érdeküket nézik a hozzászólásaikban, hanem segíteni akarnak az újaknak azzal, hogy a sokezer csata alatt megtapasztalt dolgokat megosztják velük azért, hogy azt már ne kelljen nekik újra és újra a saját kárukra megtanulni. Aztán van akit ez pont nem érdekel és akkor is azt csinál, amit akar, de ez legyen az ő bajuk...
    (Ha a saját érdekemet nézném, akkor azt javasolnám a fenti esetben is, hogy "igen, minden prémium tankot meg kell venni, mert az szükséges a jó játékhoz"...)

    (#137716) Delávégá: "Mert t5-ből olyan sokat fog tanulni. A tényleges játék t8-tól indul esetleg t7 addig meg csak mókázás az egész."
    Ehhez a megállapításhoz kérhetnénk egy játékosnevet? ;]

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák