Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    válasz IMIIKE1998 #135403 üzenetére

    Mindig öröm olvasni azt, amikor valaki a "pénzesek" (sic!) miatt sírdogál a fórumon. Az a helyzet, hogy senkinek sincs megtiltva a fizetés lehetősége. Ma már a tojáshéjas seggű általános iskolásoknak is "jár" a zsebpénz, később az ösztöndíj, még később pedig munkád jutalma,a fizetés. Tessék úgy beosztani ami van, hogy jusson a játékszenvedélyre is!

    Ahogy Papooo is írta: ha kólára, sörre, meg cigire nem gond kiadni naponta 1-2 ezrest, akkor nehogy már a játékra ne tudj mondjuk prémium fiókot venni napi 60 forintból, vagy néha venni 1-2 ezernyi goldot, hogy jusson átképzésre és a felszerelések leszerelésére.

    Az "alap Tiger"-nek meg mi köze van a fizetéshez? A modulokat nem pénzért veszed, hanem XP-ből. Ahhoz, hogy ne alappal kezdj, farmolj free XP-t és húzd ki abból!

    (#135405) ooloo : Nem akarom megkérdőjelezni azt amit mondasz, de ha egyszer véletlenül beleszaladtak a lövése(i)dbe, még nem kapsz két óra bannt. Ha egy csatán belül háromszor sebzel csapattársat, akkor kékülsz, a negyedikre egy óra bann jár. Két órát úgy kaphattál, hogy már eleve kéken mentél csatába és újra csapattársat sebeztél...

    (#135411) ooloo: Gyomorforgató, hogy a játék tulajdonosa nem ingyen dolgozik? Még ennyit sem tesz meg értünk és érted? Hallatlan...

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák