Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz Carasc0 #133542 üzenetére

    az a baj h nem veszed eszre magad, legalábbis illene maskepp talalni, ahogy te talalod a dolgokat az nem ugy hangzik h: sracok megszereztem az x tankot, mentem vele par csatat, es eddig nagyon tetszik, hogy kene jatszani vele hogy jobb legyek?

    mert ugye sajnos bot vagy meg, ami alapbol nem szegyen, a gond az h nem ismered be, es nem is erted miben kene fejlodnod a segitseget meg elutasitod. en pl mikor idejottem tokre megorultem a topicnak es kerdezoskodtem egy csomót, nekem is mondtak h nem ertem a jatekot is igy is volt/van. a kulonbseg h felismertem javareszt mi a hiba, nekem is van tier 8as premtankom, nem is egy, viszont mivel nem nagyon eri el azt a szintet a tudasom mostonaban nem nagyon jatszok velük, max ha nagyon kell egy kis kredit, pl mar asszem 2 hete kihuztam a ferdit/jagdpanthert, de nem dontottem el melyiket vegyem majd, elobb ki kell elemezni h jatszak
    elmondtak azt is h milyen tankkal kell tolni h legyen eselyed jatszani/tanulni es ne csak szomoritsd a csapattarsaid eletet. t-28-kv1 ill szvsz a vk3001h is atomkiraly
    egy ideje nem raktam fel t-28 csatakat, pedig eleg sok aszt mentem, most megtorom a csendet csak neked. raadasul ez nem is asz kor lesz, csak bemutatando h a t-28 irtozatos dpm-je mire alkalmas. raadasul ha a retkes arty nem vag ki akkor meg csomo lett volna benne..
    [link]

    ja meg az h megsertodsz nem visz elobbre. ha mondjuk sportolsz es futsz szazon mondjuk 13masodpercet akkor ha megmondjak h ez keves teljesitmeny keszulj tobbet akkor megoldas h megsertodsz? vajon legkozelebb jobb lesz ha nem változtatsz?

    [ Szerkesztve ]

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák