Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz FuRiONight #133042 üzenetére

    Szia! Először az orosz és az amerikai, aztán a német meg a kínai vonalat ajánlom.

    Oroszok tele vannak jó tankokkal, igazából tier 6 felett nem tudok rossz heavyt mondani, ennyi. Kicsit pontatlanabbak az ágyúk, de nagyot ütnek és az rng hajlamos a legdurvább kapáslövéseket is beadni nekik.
    Németeknél a közepes szinteken vannak gyengébb páncélzatú heavyk (szinte mind az), de a végén mindháromnak meg van a jó páncél + jó ágyú. Az E75-öt sokan kedvelik, nekem az E100 jobban bejön. A Maus a buff után egy vadállat lett, és ott az új 10-es heavy is, a Pz. VII, az sem lehet rossz.
    Amcsiknál az E5 ág szinte minden tankja jó, én az M103-mat nem igazán szerettem, de valakinek ez a kedvenc 9-es heavyje. Az E5 kupoláját nerfelték, de még így sem lett rossz, sőt.
    A kínaiakat sokan méltatlanul hanyagolják, de nagyon jó tankok vannak ott is. Tier7-től talán az IS7 ághoz lehet hasonlítani a tankokat. IS2 kicsit jobb mint az IS, 110 tűrhető, de vannak nála jobbak. A 9-es és 10-es hátránya hogy az alváz gyenge, de azt el kell rejteni, azon kívül jó a páncéljuk. A 9-es wz szerintem a szintjén a legjobb nem táras heavy, a 10-es meg cw tank, mindkettőn jó ágyú és jó mobilitás, megfelelő páncél van.

    Az angoloknál az ágyú jó, de a páncél nem sokat ér, nem csak az alvázuk, de az oldaluk is papír. Ettől függetlenül egy tapasztalt játékos kezében jól működnek azok is.
    A másik három ágon tárasok vannak, általában gyengébb páncélzattal, bár az új svédeknek a tornya nagyon durva. Ha lesz 1-2 normál 10-esed, érdemes lesz a tárasokat is próbálgatni.
    Készülj fel lelkileg, hogy az összes 9-es rengeteg free xp-t kér, érdemes azokra tartogatni. Ja és ha röhejes dömperekkel akarsz játszani amik a leginkább bolondbiztosak, ott vannak a japánok, de azzal nem fogsz rendesen megtanulni játszani. Én csak egy troll ágyús tankot ismerek el, az pedig a KV-2 :D

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák